Coaching

1Nature Coaching is er om jou terug brengen naar wie jij van nature bent. Jouw enige echte ware natuur. Wij geloven namelijk dat je volmaakt gemaakt bent. Dat diep van binnen jouw licht straalt en gezien wil worden. Door een set van praktische tools en opdrachten gaan we het cadeau dat jij bent, laagje voor laagje weer uitpakken. Zodat jij weer in je kracht kunt stappen en vol vertrouwen en met plezier het leven aan kunt.

We helpen je om weer 1 te worden met je eigen natuur, zodat je jezelf op de 1e plek zet en je kunt leven vanuit je hart. De cliënt staat altijd centraal en we gaan het traject alleen aan als we wederzijds de connectie voelen en het vertrouwen in het proces hebben. Ik vind het belangrijk om een basis van veiligheid en vertrouwen te creëren, zodat jij de ruimte hebt om binnen jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden die je wilt. Ik daag je uit om te groeien en te reflecteren, zodat we samen de vraag achter de vraag kunnen onderzoeken.

We maken gebruik van verschillende tools en methodieken om jou op een manier te begeleiden die bij jou past. Lees hierover (binnenkort) meer via de blog pagina.

Mindfulness
Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en hNLP
Systemisch werk
Herkaderen
Logische niveaus van Bateson
Voice Dialogue
Werken met delen
Waarden hiërarchie
Transactionele analyse
Tijdlijnen
Hypnose
Provocatief coachen
G schema

%d bloggers liken dit: