Een klacht?
Ben je niet tevreden over (een onderdeel) van opleiding of training? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met jou een passende oplossing kunnen zoeken.

Klachtencommissie
Ben je niet tevreden over de manier waarop je klacht is afgehandeld door 1Nature Coaching? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie.

1. Indienen klacht
De klachtencommissie neemt je klacht alleen in behandeling als jouw klacht aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Je een training of opleiding bij 1Nature Coaching hebt gevolgd waar je niet tevreden over bent. Een derde kan geen klacht indienen.
  • Je eerst geprobeerd hebt om met 1Nature Coaching een oplossing te zoeken.
  • Je klacht binnen 4 weken na de betreffende training of opleiding is ingediend door een mail te sturen naar info@kernbewust.nl.
  • Je in je klacht duidelijk aangeeft waartegen je een klacht indient, waarom je een klacht indient, op welke wijze je hebt gepoogd dit op te lossen met 1Nature Coaching en wat jouw gewenste uitkomst is.
  • Je contactgegevens, waaronder naam, adres, postcode, plaats, e-mailadres en telefoonnummer, in de mail staan.

2. Ontvangst klacht
Na ontvangst van je klacht mailt de klachtencommissie beide partijen met een bevestiging van de ontvangen klacht. De klachtencommissie en 1Nature Coaching behandelen je klacht vertrouwelijk.

3. Hoor en wederhoor klachtencommissie
De klachtencommissie hoort jouw en ons verhaal en beoordeelt daarna of je klacht gegrond is en of je recht hebt op een compensatie. De compensatie is gelijk aan of lager dan de kosten van de training of opleiding. De compensatie kan dus in geen enkel geval hoger zijn dan de kosten van de training of de opleiding.

4. Uitspraak klachtencommissie
De klachtencommissie doet uitspraak binnen 4 weken na je klacht. Mocht de klachtencommissie meer tijd nodig hebben, dan word je hiervan op de hoogte gesteld.
De klacht wordt door ons geregistreerd en voor een termijn van twee jaar bewaard.
De uitspraak van de klachtencommissie is bindend.