Dertigersdilemma

Het dertigersdilemma en persoonlijke groei

Misschien herken je dit wel. Je bent bijna dertig en krijgt plotseling te maken met grote beslissingen. Welke kant wil je op? Heb je de juiste partner gevonden en wil je misschien kinderen? Hoe moet het met je carrière? Is het tijd om een huis te kopen of wil je juist nog even genieten van je vrijheid? Door al die praktische beslissingen vergeten we vaak, waar het echt om draait. Wat maakt ons gelukkig als mensen? Bij 1Nature Coaching help ik je om te leven vanuit je hart. Ik daag je uit om te reflecteren en erachter te komen, wat het is dat jou gelukkig maakt. Als coach in Utrecht werk ik energetisch en ga ik met jou op zoek naar emotionele blokkades. Hoe word jij weer één met je eigen natuur?

Dertigersdilemma

De achterliggende gedachten van het dertigersdilemma

Ik ga op zoek naar de vraag achter de vraag. Waar komen je twijfels vandaan? Heb je last van een burn-out in Utrecht? Voel je je onzeker en vind je het lastig om de juiste koers te bepalen? Jij staat als cliënt altijd centraal. Iedereen is uniek en dat maakt ons mensen ook zo bijzonder. Daarom kijken we eerst samen naar jouw doelen en gaan we vervolgens aan de slag met het doorbreken van patronen en het ontrafelen van jouw dertigersdilemma. Waar haal jij energie uit en wat kost je juist moeite? Met hulp van mindfulness en spiritualiteit proberen we uit te vinden, wat jou gelukkig maakt. Sessies hebben alleen zin, als jij je veilig genoeg voelt om je open en kwetsbaar op te stellen. Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik zijn dus ook voorwaarden om te kunnen starten met een traject bij 1Nature Coaching.

De bouwstenen van mijn coaching

Bezinning, bewustzijn en Neuro Linguïstisch Programmeren zijn belangrijke pijlers van mijn werk als coach. Als dertiger is het belangrijk om dichtbij jezelf te kunnen komen en te leven vanuit je hart om te zorgen, dat je beslissingen neemt, die bij jou passen. Ik leer je om eerlijk te zijn tegen jezelf, maar ook om jouw wensen duidelijker te communiceren ten opzichte van de buitenwereld. Een dertigersdilemma blijft altijd lastig, maar als je thuiskomt bij jezelf, zal je diep van binnen weten welke beslissing het beste voelt. Wil je een kennismakingsgesprek plannen of heb je een vraag over 1Nature Coaching? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

%d bloggers liken dit: