Coach Utrecht

Leven vanuit je hart met de hulp van een empathische coach in Utrecht

Wil jij weer terug naar de kern? Merk je dat jij de connectie met je eigen natuur kwijt bent geraakt? Ik help je als coach in Utrecht om weer te leven vanuit je hart. Tijdens persoonlijke sessies kijken we naar belemmerende processen en patronen, die ervoor zorgen dat je niet het leven leidt, dat jou gelukkig maakt. Heb jij een burn-out in Utrecht of sta je voor het bekende dertigersdilemma? Is dit het leven, waar jij altijd van gedroomd hebt? Als coach in Utrecht help ik je met bewustwording en mindfulness.

Coach Utrecht

Mijn werkwijze als coach in Utrecht

Tijdens mijn sessies sta jij als cliënt altijd centraal. Iedere cliënt is anders en jouw wensen en doelen vormen dus ook de leidraad van mijn coachingstraject. Ik geloof in verbinding en wederzijds vertrouwen en begin alleen aan coaching, als we allebei het gevoel hebben, dat we een goede connectie hebben. Je moet de ruimte voelen om jezelf te kunnen zijn en je veilig genoeg voelen om eerlijk te communiceren over hetgeen er in je om gaat. Als coach in Utrecht help ik je om weer één te worden met je eigen natuur. Reflectie en persoonlijke groei zijn erg belangrijk. Wat schuilt er achter jouw twijfels? Samen gaan we aan de slag om je emotionele blokkades op te heffen en streven we naar bewustwording. Ik werk energetisch en help je bij het herkaderen van je doelen. Het is een emotioneel proces om blokkades op te heffen en te verlichten, maar als het lukt, zul je merken dat je daadwerkelijk een stap verder bent in je eigen veranderproces.

De bouwstenen van je traject

Ook al is ieder traject en iedere cliënt anders, de bouwstenen van mijn werk als coach in Utrecht zijn wel degelijk hetzelfde. Bewustzijn, bezinning, spiritualiteit en Neuro Linguïstisch Programmeren staan centraal bij het doorbreken van patronen. Ook leer je beter te luisteren naar jezelf en je gevoel en wensen duidelijker uit te spreken tegen je omgeving. Deze vaardigheden stellen je in staat om dichterbij jezelf te komen en je relaties te verbeteren. Er bestaat niets mooiers dan thuiskomen bij jezelf, zodat jij een gelukkig leven kunt leiden. Ben je benieuwd geworden naar mijn werkzaamheden als coach in Utrecht? Dan kun je via het contactformulier je gegevens achterlaten. Ik voorzie je dan zo spoedig mogelijk van een passende reactie.

%d bloggers liken dit: