Burn out Utrecht

Een burn-out in Utrecht aanpakken door dichterbij jezelf te komen

Heb je last van een burn-out? Loopt je leven even niet, zoals je het voor ogen had? Heb je te maken met het bekende dertigersdilemma? Als coach in Utrecht help ik je om de verbinding met jezelf terug te vinden. Ik werk altijd op basis van wederzijds vertrouwen. Hebben we geen connectie? Dan heeft een coachingstraject weinig zin. Ervaren we echter wel de veiligheid om open en eerlijk over gevoelens te kunnen praten? Dan help ik je graag om emotionele blokkades op te heffen en te werken aan een leven, waarin je weer in verbinding staat met je eigen natuur. Door het herkaderen van verwachtingen en belemmeringen, kan je een burn-out in Utrecht oplossen.

Burn out Utrecht

Mijn werkwijze bij een burn-out in Utrecht

Wanneer je te maken krijgt met een burn-out, moeten er bijna altijd patronen doorbroken worden. Samen kijken we naar overtuigingen, ademhalingstechnieken en lichaamshoudingen die jou weerhouden om te groeien. Ik werk energetisch en mijn cliënt staat tijdens sessies altijd centraal. Iedereen is uniek en dat maakt ons als mensen ook zo bijzonder. Ik help je om los te laten, wat jou tegenhoudt om gelukkig te zijn. Samen werken we aan jouw doelen, zodat je leert om beter te communiceren met jezelf en met de mensen om je heen. Een burn-out in Utrecht heeft altijd meerdere redenen en we gaan dan ook op zoek naar de vraag achter de vraag. Waar komt dat uitgebluste gevoel vandaan? Wat zijn belemmerende en krachtgevende overtuigingen?

De vier bouwstenen

Al mijn sessies zijn anders, maar een aantal pijlers komen altijd terug. Zo geloof ik in de kracht van leven vanuit je hart en één worden met je eigen natuur. Ik wil dat jij thuiskomt bij jezelf en weer leert geloven in je eigen kwaliteiten. Jij bent mooi zoals je bent en hoeft niet voorbij te gaan aan je eigen gevoelens en onzekerheden. Bewustzijn, spiritualiteit, bezinning en Neuro Linguïstisch Programmeren komen tijdens mijn coaching bijna altijd naar voren. Een traject is persoonlijk en emotioneel, maar als je erin slaagt patronen te doorbreken en je energie in te zetten voor een gelukkiger leven, zal je al snel zien dat je burn-out gevoel minder wordt. Wil je contact met me opnemen? Vul dan het contactformulier op de website in. Ik voorzie je zo snel mogelijk van een passende reactie en wie weet zie ik je binnenkort voor een kennismakingsgesprek!

%d bloggers liken dit: