Blog

Ik ben jouw coach

Hoi! Ik ben Laura en ik ben hier voor jou. Sinds 10 jaar houd ik mij bezig met allerlei soorten veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Dit begon voor mij met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling richting bewustzijn, spiritualiteit en Neurolingu├»stisch Programmeren (NLP). Ik zet de verschillende tools die ik de afgelopen jaren heb opgepikt in om teMeer lezen over “Ik ben jouw coach”

Gewoon jezelf zijn

Het klinkt zo simpel, “gewoon jezelf zijn”. Het is een advies dat een ouder geeft als je spanning voelt voor een nieuw schooljaar, wat je vrienden zeggen als je een eerste werkdag te gemoed gaat, en wat geliefden zeggen als ze je een hart onder de riem willen steken. Maar zo simpel is gewoon jezelfMeer lezen over “Gewoon jezelf zijn”

1Nature Coaching voor jou

We helpen je om weer 1 te worden met je eigen natuur, zodat je jezelf op de 1e plek zet en je kunt leven vanuit je hart. De cli├źnt staat altijd centraal en we gaan het traject alleen aan als we wederzijds de connectie voelen en het vertrouwen in het proces hebben. Ik vind hetMeer lezen over “1Nature Coaching voor jou”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: