1Nature Coaching voor jou

We helpen je om weer 1 te worden met je eigen natuur, zodat je jezelf op de 1e plek zet en je kunt leven vanuit je hart. De cliënt staat altijd centraal en we gaan het traject alleen aan als we wederzijds de connectie voelen en het vertrouwen in het proces hebben. Ik vind het belangrijk om een basis van veiligheid en vertrouwen te creëren, zodat jij de ruimte hebt om binnen jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden die je wilt. Ik daag je uit om te groeien en te reflecteren, zodat we samen de vraag achter de vraag kunnen onderzoeken.

We maken gebruik van verschillende tools en methodieken om jou op een manier te begeleiden die bij jou past. Lees hierover (binnenkort) meer via de blog pagina.

Mindfulness
Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en hNLP
Systemisch werk
Herkaderen
Logische niveaus van Bateson
Voice Dialogue
Werken met delen
Waarden hiërarchie
Transactionele analyse
Tijdlijnen
Hypnose
Provocatief coachen
G schema

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: