Ik ben jouw coach

Hoi! Ik ben Laura en ik ben hier voor jou. Sinds 10 jaar houd ik mij bezig met allerlei soorten veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Dit begon voor mij met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling richting bewustzijn, spiritualiteit en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Ik zet de verschillende tools die ik de afgelopen jaren heb opgepikt in om te zorgen dat er ruimte wordt gecreëerd om de gewenste veranderingen en ontwikkelingen door te maken en te integreren in het werk en privé leven. Hierin staan vertrouwen, verbinding en cliënt voor mij centraal.

Door belemmerende processen in onder andere lichaamshouding en overtuigingen te onderzoeken, komen we tot inzichten die het veranderproces kunnen ondersteunen. Door deze om te buigen komen we via bewustwording tot een positie van kracht, perspectief en zinsgeving. Wanneer we kijken naar het gat tussen identiteit en gedrag, valt al snel op waar de ruimte ligt om de eerst volgende logische stap in ontwikkeling te zetten, ongeacht het doel.

Met de bouwstenen bezinning, bewust-zijn, spiritualiteit en Neuroliguïstisch Programmeren (NLP) breng ik mensen naar een staat van zijn, een gemoedstoestand, waarin zij zichzelf kunnen helpen. Daar werken we aan doelen, herkaderen we belemmeringen en doorbreken we oude patronen. Ook begeleid ik in communicatie technieken, waardoor communiceren, omgang en leiderschap in werksituaties effectiever en gemakkelijker wordt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: